Razvijamo za te platforme

Zahteve modernih podjetij so storitve, ki pokrivajo različen nabor tehnologij, zato je naša programska oprema primerna za različne platforme.

iOS

iOS

Android

Android

Nosljive naprave

Nosljive naprave

Splet

Splet

Avto

Avto

Varnost

Varnost

Kvaliteta je najbolj pomemben del našega dela

Osredotočamo se na najboljše tehnološke rešitve in ustvarjamo čisto kodo in uporabnikom prijazen dizajn in modern stil.

Efektivno

Naša ekipa stalno izboljšuje svoje prakse in vedno uporablja najnovejše profesionalne rešitve. Moderne tehnologije uporabljamo zato, da vaše aplikacije tečejo enostavno in hitro. Naše objekte in razrede skrbno poimenujemo in podrobno komentiramo kodo na vseh mestih.

Varno

Uporabljamo različne vrste enkripcij in protokolov, da je vaša aplikacija varna in zanesljiva za uporabo.

Skalabilno

Delamo z velikimi količinami podatkov in vlagamo čas v arhitekturo aplikacij, da jih lahko vzdržujemo in po potrebi izboljšamo ločene dele kode.

Najdemo najbolj učinkovit način za izdelavo programske opreme

RSTeam združuje močne točke različnih tehnologij z uporabo najprimernejših metodologij in ustvarjanjem najboljše ekipe.

Agilne metodologije

Vsaka metodologija ima svoje močne točke in za vsak projekt izberemo najboljšo razvojno metodologijo glede na naročnikove zahteve. V celotnem procesu razvoja naši kupci vedno sodelujejo.

Statična analiza kode

Omogoča nam preučevanje kode brez izvrševanja celotnega programa. Uporaba statične analize nam pomaga potrditi, da koda sledi najbolj strogim poslovnim standardom.

Pregled kode

Pri opravljenem delu izvajamo sistematično preučevanje, da najdemo in popravimo celo najmanjše hrošče, ki bi jih sicer lahko prezrli. Imamo vzpostavljen postopek za odkrivanje in odpravljanje težav, ta postopek pa se pogosto posodablja.

Nepretrgana integracija

Nekajkrat dnevno razvijalska ekipa kodo prenese v deljeno shrambo izvorne kode, kar ima za posledico večji potek dela in boljše zagotavljanje kakovosti.

Preprostost

Ker se industrija hitro premika naprej, si nenehno prizadevamo razviti nove pristope in rešitve ter ohranjamo stvari preproste in jasne, zato da so naše aplikacije enostavne za vzdrževanje na dolgi rok.

Kako gradimo programsko opremo

Neprestano izboljšujemo življenjski cikel razvoja programske opreme, da razvijemo bolj učinkovite delovne tokove, ki nam omogočajo izdelavo boljše programske opremo hitreje.

Analiza

Planiranje

Oblikovanje

Razvoj

Zagotavljanje kakovosti

Vzdrževanje

Kontaktiraj nas

Veseli nas, da ste na naši spletni strani. Sporočite nam, če imate željo, da izdelamo nekaj skupaj.