Razvoj in varnost

Ponujamo iOS, Android, spletni razvoj in varnostne storitve skupaj z zagotavljanjem kakovosti.

iOS

iOS

Ponujamo nativen razvoj mobilnih aplikacij v programskem jeziku Swift in Objective-C za vse Apple platforme.

Android

Android

Uporabljamo Kotlin in Java programski jezik za izdelavo nativnih aplikacij za Android pametne telefone, Android Wear in Android TV.

Web

Splet

Ponujamo tako frontend in backend razvijalske storitve. Naša spletna razvijalska ekipa se specializira v programskih jezikih JavaScript, PHP, Laravel, Angular in React.

Security

Varnost

Nudimo celoten spekter napadalnih in obrambnih storitev varovanja informacij, zasnovanih in prilagojenih da vam pomagajo braniti pred notranjimi in zunanjimi kibernetskimi tveganji.

Kako se zgodi čarovnija

Prototip

Poleg uporabe aplikacij za izdelavo prototipov kot so Origami ali Framer in izris zaslonov na papir, tudi izdelujemo prototipe iz nule. Začnemo jih izvajati takoj, ko dobimo vašo odobritev.

Koda

Verjamemo, da mora biti koda lepa, neprestano pa izpopolnjujemo naše razvijalske veščine in združujemo kodo z učinkovito programsko opremo za zagotavljanje najboljših rezultatov.

Dostava

Sledimo neprekinjenemu načinu dostave, zato da hitro dostavimo poslovno vrednost našim strankam. Neprestana dostava nam pomaga zmanjšati tveganja, povezana z izdajami, izboljša produktivnost in zagotavlja preglednost nad našimi razvojnimi procesi.

Aplikacije za velike zaslone

Obvladamo spletni razvoj od A do Ž

Prepoznamo razliko med znanjem o spletnem razvoju in resničnim obvladanjem.

Aplikacije v oblaku, ki jih ustvarjamo so lahko skupek storitev ali samo povezani moduli. Struktura mikro storitev omogoča prilagodljivost za spreminjanje modulov na enostaven način brez vpliva na preostale komponente aplikacije.
Podatkovno bazo izberemo glede na naročnikove zahteve in zasnovo sistema. Specializiramo se v SQL (PostgreSQL, MySQL) in NoSQL (Elasticsearch, Redis, MongoDB) podatkovnih bazah. Poskrbimo tudi, da lahko vse naše spletne aplikacije hranijo in dostopajo do podatkov hitro in natančno.
Ogrodje izberemo na podlagi naslednjih meril: sposobnost reševanja splošnih težav, hitrost razvoja in prilagodljivost z nastajajočimi tehnologijami. Specializiramo se v Express, Angular, React, Elixir, Laravel, Symfony2 in drugih ogrodjih.
RSTeam verjame, da je zanesljiva infrastruktura bistvena za vsak učinkovit projekt. Poleg tega pri izbiri ponudnika infrastrukture upoštevamo tudi zmogljivost, skalabilnost, stroške in enostavnost upravljanja. Naše najbolj uporabljane oblačne infrastrukture so EC2, RDS, S3 in DynamoDB.

Imamo izkušnje v vaši kategoriji aplikacij

Aplikacije za potovanje, posel, nakupovanje in več.

Posel

Izobrazba

Življenjski stil

Zabava

Nakupovanje

Potovanje

Zdravje & fitnes

Glasba

Foto & Video

Hrana & pijača

Medicina

Finance

Varnost

Nudimo celoten spekter napadalnih in obrambnih storitev varovanja informacij, zasnovanih in prilagojenih da vam pomagajo braniti pred notranjimi in zunanjimi kibernetskimi tveganji.

Animated World Map

Ocena varnostnega tveganja

Naloga podjetja RSTeam je oceniti nivoje tveganja in grožnje vašega podjetja, nato pa zagotoviti načrt popolne kontrole in preprečevanja, da zaščitite svoje podjetje.

Revizija varnosti omrežja

Identificiramo in pregledamo ranljivosti omrežja tako za notranje kot zunanje sisteme (sisteme, ki so na dostopni preko interneta), da ugotovimo, ali jih lahko zlorabi napadalec.

Revizija varnosti spletnega mesta

Izvedemo ročno oceno vaše spletne aplikacije in testiramo za injekcije SQL in ranljivosti OWASP. Poleg tega preverjamo mape, testno kodo, odvečno izvorno kodo in datoteke z viri, da poiščemo občutljive informacije, ki se jih lahko uporabi za pridobitev nepooblaščenega dostopa.

Penetracijski testi

Preskušanje varnosti omrežja nam omogoča, da ugotovimo ključne pomanjkljivosti v vašem omrežju, ki bi lahko potencialno pustile občutljive podatke na voljo napadalcem.

Digitalne forenzične preiskave

RSTeam ekipa strokovnih forenzičnih analitikov je sposobna oceniti spletne strani, strežnike, digitalne medije in računalniške sisteme, da ohranimo vaše omrežje varno.

Nujna pomoč

V nujnih primerih je naša ekipa na voljo 24/7 za posamezno identifikacijo točk izpostavljenosti, odpravljanje tveganj in čimprejšnje nadaljevanje poslovanja.

metro-map-svg

Zavedamo se, da so za sodobno poslovanje zagotavljanje kakovosti, visoka raven varnosti in zaščita informacij ključnega pomena. Nudimo varnostno preverjanje izvorne kode programske opreme, napisane v kateremkoli programskem jeziku, da bi zaščitili vaše podjetje pred potencialnimi nepooblaščenimi dostopi napadalcev. Naše rešitve in storitve zagotavljamo v skladu z zahtevami standarda informacijske varnosti ISO / IEC 27001.

Restavriranje podatkov

Trde diske najdemo v vseh namiznih in prenosnih računalnikih. Trdi diski hranijo vaše podatke in vsi diski so izpostavljeni izgubi podatkov iz različnih razlogov (izbris po pomoti, zlonamerna programska oprema, itd.). V takih primerih izgube podatkov vam pomagamo mi. Podatke lahko obnovimo tako z običajnih trdih diskov kot tudi z SSD diskov.

Kontaktiraj nas

Veseli nas, da ste na naši spletni strani. Sporočite nam, če imate željo, da izdelamo nekaj skupaj.